Välkommen!

Vi är en kristen gemenskap på Hisingen. Vi firar gudstjänst varje söndag och träffas i hemgrupper under veckorna.

Nyheter från EFS Hisingen:

Våren 2017

För närvarande har vi inga gudstjänster med EFS Hisingen, däremot har vi hemgrupper i församlingen. I hemgrupperna träffas vi regelbundet i varandras hem och umgås, ber, läser bibeln och samtalar. Vill du vara med i en hemgrupp? Kontakta .

Tematräff om Guds rike

På torsdag, 10:e november, kommer John Derneborg från New Wine till oss och pratar om Guds rike. Det blir drop-in fika från kl 18.30, undervisningen börjar kl 19.00. Plats: Länsmansgårdens kyrka.

Välkomna!

Bönevandring 30:e oktober

Den 30:e oktober kl 13.30 kommer det att vara en bönevandring i Biskopsgården. Då kommer också Mats Enander, präst i Buråskyrkan och Bikila Hundessa, evangelist från Mekane Yesus, Entotto, Etiopien att vara med oss och be för Biskopsgården. Vi samlas vid Länsmansgårdens kyrka kl 13.

Välkomna att vara med och be för Biskopsgården!

Nytt schema för hösten

Det har blivit en del ändringar inför hösten. Istället för Gudstjänst varje vecka så kommer vi att fira Gudstjänst ungefär en gång i månaden och ha storhemgrupp ungefär en gång i månaden. Storhemgrupperna blir tillfällen för fördjupade samtal och gemenskap. Alla är välkomna på dessa tillfällen, även du som är nyfiken på vår församling! Mer information kommer när det närmar sig och i kalendern här på hemsidan går det att se vilka datum som gäller!

Kalender